Ontdek het in deze boeiende workshopreeks in de Druivenstreek!

Klimaatcrisis? Houding? Oplossing? Vragen – vragen – vragen…
Ben jij ook bekommerd om het klimaat? Weet je (soms) niet (meer) wat te denken hierover? Hoe ermee om te gaan? Hoe erover te spreken met anderen? Wil je een deel zijn van de oplossing? Dan kunnen we als Klimaatnetwerk Druivenstreek je warm aanbevelen hiervoor een workshopreeks van Klimaatcontact vzw te volgen!
Samen met een groep uit de buurt ontdek je op een gemoedelijke en interactieve wijze wat je kan en wil doen voor de klimaattransitie, op een manier die past bij je eigen situatie en doelen.
Het gaat over zes bijeenkomsten met Fons in Hoeilaart / Overijse voor bewoners van de Druivenstreek en dit op volgende data: 26/3, 16/4, 7/5, 21/5, 4/6 en 18/6/2024 telkens van 20u-22u00. (Locatie nog te bepalen in functie van de deelnemers). In elke workshop krijg je in inzicht in wat klimaatverandering doet met jou en wat jij kan doen aan klimaatverandering. Het leren voeren van een positief en verbindend klimaatgesprek staat daarbij centraal. Je hebt er geen voorkennis voor nodig: Een open houding volstaat.
Er is alvast één kandidaat gekend. Vervoeg jij die? Ken je nog andere mensen die hiervoor interesse hebben? Spreek hen hierover aan want de reeks kan enkel doorgaan als er voldoende deelnemers zijn.

Meer info vind je via www.klimaatcontact.be/workshops. Prijs is € 75.
Yes we can!